Ąžuolo drožlės, prancūziškos - Neskrudintos
Prancūzijos ąžuolo drožlės iš pasirinktų Quercus robur ir Quercus sessiliflora rūšių yra išskirtinai iš Prancūzijos miškų. Miškai natūraliai erdvūs - mediena išdžiūsta per 24 mėnesius, kol ji yra smulkinama. Transformavimo ar laikymo etape nenaudojamos jokios cheminės medžiagos. Po džiovinimo ąžuolas apdorojamas ir perdirbamas į drožles.
Šviežios drožlės suteikia vynui kokoso ir vanilės užuominą ir sukuria saldų pojūtį. Tačiau tuo pačiu metu jie išlaiko veislei būdingą skonį.
Naudojimas : Baltiesiems, rausviesiems ir raudoniesiems vynams, fermentuojant ar brandinant.
Naudojimo instrukcijos: drožles reikia dėti į vyną panardinant. Brandinimo laikas nustatomas eksperimentuojant.
Baltieji ir rausvieji vynai: 0,5–2 g / l
Raudonieji vynai: 1–4 g / l