Ąžuolo drožlės, prancūziškos 100 gr.

2.50

Išparduota

 Ąžuolo drožlės, prancūziškos - Neskrudintos

Prancūzijos ąžuolo drožlės iš pasirinktų Quercus robur ir Quercus sessiliflora rūšių yra išskirtinai iš Prancūzijos miškų. Miškai natūraliai erdvūs - mediena išdžiūsta per 24 mėnesius, kol ji yra smulkinama. Transformavimo ar laikymo etape nenaudojamos jokios cheminės medžiagos. Po džiovinimo ąžuolas apdorojamas ir perdirbamas į drožles.

Šviežios drožlės suteikia vynui kokoso ir vanilės užuominą ir sukuria saldų pojūtį. Tačiau tuo pačiu metu jie išlaiko veislei būdingą skonį.

Naudojimas : Baltiesiems, rausviesiems ir raudoniesiems vynams, fermentuojant ar brandinant.

Naudojimo instrukcijos: drožles reikia dėti į vyną panardinant. Brandinimo laikas  nustatomas eksperimentuojant.

Baltieji ir rausvieji vynai: 0,5–2 g / l

Raudonieji vynai: 1–4 g / l

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite