IOC Bayanus restart mielės 10 gramų

2.20

Išparduota

 Šampanės regiono „Saccharomyces cerevisiae bayanus“ padermė  iš Prancūzijos. Aktyvios, greitos ir patikimos mielės. Šios mielės turi puikią reputaciją ir yra labai vertinamos gaminant visų rūšių vynus. Jos užtikrina visišką ir greitą cukraus transformaciją be nepageidaujamų šalutinių junginių. Atsparios didelei 17–18% alkoholio koncentracijai, jos gali būti sėkmingai naudojamas midaus  gamybai.

Rekomenduojama ir patartina, kai vynai sustabdomi ant kitų mielių, t. y.naujam vyno paleidimui(restartavimui).

Mielių darbinė (fermentacijos) temperatūra 14-33C

Tinkamą mielių kiekį užpilkite  šiltu vandeniu (30–35 ° C), pvz., 10 g mielių užpilama 100 ml vandens. palaukite 10-20 minučių, tada supilkite visą turinį į tirpalą / vyną, intensyviai išmaišykite visą tirpalą, kad geriau paskleistumėte mieles. Vandens su mielėmis temperatūros skirtumas  neturėtų būti didesnis kaip +/- 10C.

Veiksmingam darbui rekomenduojama naudoti maistinių medžiagų terpę

Dozavimas:

- balti vynai - 5g / 25l

- raudonieji vynai 5-10 g / 25l

- perfermentacija (restartavimas) 10g / 25l

Pakuotė gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

 

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite