„Coobra“ spirito mielės
Tai naujas stiprių ir ypač greitų mielių mišinys - fermentacija įmanoma iki 21%:
6 kg cukraus - fermentacijos laikas apie 48 val. - iki 14%
8 kg cukraus - fermentacijos laikas apie 120 val. - iki 19%
9 kg cukraus nustatymo - fermentacijos laikas apie 7–10 dienų - iki 21%
(Pastaba - vietoj cukraus rekomenduojama vartoti gliukozę)
Nurodymai:
- ištirpinkite cukrų 21l šilto vandens.
- atvėsus iki maždaug 25–30 ° C, supilkite maišelio turinį ir kruopščiai sumaišykite apie 1 minutę.
- rekomenduojama tinkama fermentacijos darbinė temperatūra yra 20–30 ° C, o labiausiai pageidaujama temperatūra yra 25 ° C. Jei temperatūra viršija 35 ° C, mielės nustos veikti. Tokiu atveju reikia atvėsinti misą iki reikalingos fermentacijai temperatūros.
Turinys:
mielės, maistinis tirpalas, vitaminai ir mikroelementai - 141 g bruto