Mielės + maistinė medžiaga raudoniesiems vynams „ Fermivin® VR5 VITA“ yra puikiai derinamos mielės ir maistinė terpė, kurios dėka paruošite savo naminį vyną. Svarbios savybės: • Svoris 7 g mielių + 10 g maistinių medžiagų tirpalo . Skirtas pagaminti iš vyšnių, tamsių vynuogių, mėlynių, aronijų, šeivamedžio ir panašių uogų . Naudojimo instrukcijos: Mielėms nereikia iš anksto dauginti. Sumaišykite juos su 100 ml virinto vandens, atvėsinto iki 30 ° C, ir palikite 20 minučių. Praėjus šiam laikui, tirpalą supilkite į fermentacijos indą / balioną su vynu. Dozuokite tinkamą maistinio tirpalo kiekį (1 g maistinio tirpalo / 1,5–2,5 l misos) trimis vienodomis porcijomis: I - prieš pridedant mieles, II - po 2–3 dienų fermentacijos, III - maždaug po 10 dienų, kai ° Blg misa turi nukristi iki 8-12. Ištirpinkite terpės dalis 100 ml misos, tada supilkite ją į indą / balioną ir sumaišykite. Negalima pridėti terpės tiesiai į ruošiamas mieles ! Ingredientai: 58,8% maistinis tirpalas (diamonio vandenilio fosfatas (V), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas)), mielės 41,2% (vyno mielės S. cerevisiae, emulsiklis: sorbitano monostearatas). Grynasis svoris: 17 g