Prancūziško ažuolo čipsai 100 gr.

2.60

Išparduota

vyno skonio ir kvapo pilnumui išgauti brandinimo ar fermentacijos metu.Dozavimas: 5-30 gramų/ 10 litrų vyno. Galima laikyti vyne nuo kelių dienų iki trijų mėnesių. Ilgesnis brandinimas aktualus raudonam vynui, ar vynui aktyvesniam skoniui išgauti, trumpesnis laikymas baltam vynui. Gali būti naudojamas tiek fermentacijos metu, tiek jau pagamintam vynui brandinti. 

Naudojimas: vynams, vyno balzamiko ir žolelių actams. Jų naudojimas suteikia būdingą ąžuolo statinės aromatą.

 - jų pridėjimas suteiks subtilią natūralią spalvą ir suteiks konjako aromatą - senėjimo ąžuolo statinėje poveikį !!!

Dozavimas:
Vynai 20-50 g / 10 l
Stipresni alkoholiai (distiliatai) 10-30 g / 10 l

Kaip priedą prie misos, 0.05 g / 10 l

Rekomenduojamas kontaktinis laikas 2-4 savaitės.

Likutis :
  • 0
Kategorija :
Dalintis:

Susisiekite