Vinistart kompleksas, 20 g

2.50

  • Nepakeičiamas vyno gamyboje, paprastas naudoti – Vinistart Complex rekomenduojamas fermentacijai minkštime (su vaisiais). Tai unikalus tauriųjų mielių atmainos, specialiai parinktų maistinių medžiagų su mineralinėmis druskomis ir vitaminais bei Pektofermento derinys, garantuojantis greitą fermentaciją ir nuostabią vyno puokštę.
  • Vaisių ruošimui - Vinistart Complex geriausiai tinka vynų, pagamintų iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, rūgščių vyšnių, aviečių, fermentacijai. žalumynai ir slyvos, gervuogės, juodieji, baltieji ir raudonieji serbentai, gervuogės, šeivamedžiai, slyvos.
  • 10 - 25 L vyno - vienos 20 g sveriančios Vinistart Complex pakuotės pakanka paruošti nuo 10 iki 25 l mėgstamų baltųjų ir raudonųjų vaisių vynų. Dėmesio! Naudokite visą paketą vienam nustatymui!
  • Iki 17% alkoholio – Vinistart kompleksas garantuoja greitą fermentacijos procesą! Šiam procesui rekomenduojama 15-30°C temperatūra, o alkoholio kiekis Jūsų vyne gali siekti iki 17%!
  • Pilnas galimybių - Vinistart kompleksas kartu su maistinėmis medžiagomis, vitaminais ir mineralinėmis druskomis leis išnaudoti galimybes 100%, ko dėka mėgausitės dar pilnesniu naminių gėrimų skoniu ir aromatu!

 

Ar esate namų vyndarys? Būtinai peržiūrėkite mūsų Vinistart Complex produktą, rekomenduojamą minkštimo fermentacijai (jums nebereikia spausti vaisių sulčių, tiesiog įdėkite susmulkintus vaisius be sėklų!).

Produktas tinka baltojo ir raudonojo vyno gamybai, įskaitant: iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, žalumynų ir slyvų, gervuogių, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, gervuogių, šeivamedžio uogos, slogos.

Tačiau „Vinistart Complex“ pravers ne tik norintiems nuotykius pradėti nuo vyno, bet ir labiau pažengusiems, kurie norėtų pasigaminti savo namų brendžio! 

Tauriųjų vyno mielių, specialiai parinktų maistinių medžiagų su mineralinėmis druskomis ir vitaminais bei Pectoenzyme derinys garantuoja sėkmę ruošiant naminius gėrimus. 

Produktas patogus, paprastas naudoti ir nereikalauja jokių papildomų priedų! 

Vyno mielės garantuoja greitą fermentaciją ir nuostabią vyno puokštę. Mineralinės druskos yra vertingas azoto ir fosforo šaltinis vyno mielėms, o vitaminai veikia kaip fermentacijos aktyvatorius ir teigiamai veikia vyno skonį bei aromatą.

Pektofermentas skaido vaisiuose esantį pektiną, todėl lengviau išsiskiria sultys ir sumažėja vyno klampumas, o tai ženkliai palaiko vėlesnį skaidrėjimo procesą.

 

Kaip naudoti:

Paketėlio turinį užpilkite 100-200 ml virinto kambario temperatūros vandens ir palikite 15 min. Susmulkintus vaisius sudėkite į fermentacijos indą ir užpilkite nedideliu kiekiu vandens (1-2 L 10 kg vaisių). Tada įsitikinkite, kad vaisiai yra kambario temperatūros ir įpilkite hidratuoto Vinistart Complex, įpilkite vandens iki norimo tūrio, išmaišykite ir palikite fermentuotis. Rekomenduojamas rūgimo laikas minkštime – 1-2 savaitės. Praėjus šiam laikui, išspauskite vaisių išspaudas ir palikite misą tolesnei fermentacijai.

 

Likutis :
  • 20
Kategorija :
Dalintis: