Ar esate namų vyndarys? Būtinai peržiūrėkite mūsų Vinistart Complex produktą, rekomenduojamą minkštimo fermentacijai (jums nebereikia spausti vaisių sulčių, tiesiog įdėkite susmulkintus vaisius be sėklų!).
Produktas tinka baltojo ir raudonojo vyno gamybai, įskaitant: iš agrastų, kriaušių, abrikosų, braškių, javų, gudobelių, obuolių, erškėtuogių, baltųjų ir juodųjų vynuogių, rabarbarų, razinų, trešnių, vyšnių, aviečių, žalumynų ir slyvų, gervuogių, juodųjų, baltųjų ir raudonųjų serbentų, gervuogių, šeivamedžio uogos, slogos.
Tačiau „Vinistart Complex“ pravers ne tik norintiems nuotykius pradėti nuo vyno, bet ir labiau pažengusiems, kurie norėtų pasigaminti savo namų brendžio!
Tauriųjų vyno mielių, specialiai parinktų maistinių medžiagų su mineralinėmis druskomis ir vitaminais bei Pectoenzyme derinys garantuoja sėkmę ruošiant naminius gėrimus.
Produktas patogus, paprastas naudoti ir nereikalauja jokių papildomų priedų!
Vyno mielės garantuoja greitą fermentaciją ir nuostabią vyno puokštę. Mineralinės druskos yra vertingas azoto ir fosforo šaltinis vyno mielėms, o vitaminai veikia kaip fermentacijos aktyvatorius ir teigiamai veikia vyno skonį bei aromatą.
Pektofermentas skaido vaisiuose esantį pektiną, todėl lengviau išsiskiria sultys ir sumažėja vyno klampumas, o tai ženkliai palaiko vėlesnį skaidrėjimo procesą.
Kaip naudoti:
Paketėlio turinį užpilkite 100-200 ml virinto kambario temperatūros vandens ir palikite 15 min. Susmulkintus vaisius sudėkite į fermentacijos indą ir užpilkite nedideliu kiekiu vandens (1-2 L 10 kg vaisių). Tada įsitikinkite, kad vaisiai yra kambario temperatūros ir įpilkite hidratuoto Vinistart Complex, įpilkite vandens iki norimo tūrio, išmaišykite ir palikite fermentuotis. Rekomenduojamas rūgimo laikas minkštime – 1-2 savaitės. Praėjus šiam laikui, išspauskite vaisių išspaudas ir palikite misą tolesnei fermentacijai.